ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νέος ρωσικό βομβαρδισμός στη Χερσώνα – Τρεις νεκροί σύμφωνα με τους Ουκρανούς

Τραυματίστηκαν έξι άτομα

Νέος ρωσικό βομβαρδισμός στη Χερσώνα – Τρεις νεκροί σύμφωνα με τους Ουκρανούς

Ο κυβερνήτης της Χερσώνας Ολεξάντρ Προκούντιν ανακοίνωσε ότι τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι έξι τραυματίστηκαν σε ρωσικό βομβαρδισμό στην πόλη Χερσώνα.

Οι ρωσικές δυνάμεις αποσύρθηκαν από τη Χερσώνα και τη δυτική όχθη του Δνείπερου πριν από περίπου έναν χρόνο, όπως τώρα βομβαρδίζουν συχνά αυτές τις περιοχές, από τις θέσεις τους στην ανατολική όχθη του ποταμού.

Ο Προκούντιν ανέφερε σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram ότι δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερις τραυματίστηκαν όταν βομβαρδίστηκαν κεντρικές συνοικίες της πόλης.

Σε άλλη ανάρτηση ο κυβερνήτης ανέφερε ότι ένα νοσοκομείο της πόλης βομβαρδίστηκε από τους Ρώσους και νωρίτερα ένα αυτοκίνητο δέχτηκε πυρά στα προάστια της Χερσώνας με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστούν ένα μωρό δύο μηνών και η μητέρα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρακτορείο Reuters δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει τις αναφορές αυτές από ανεξάρτητες πηγές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.