ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ο Β.Ζελένσκι «ξεπλένει» τους νεοναζί του Αζόφ και του δίνει βήμα η κρατική ΕΡΤ! – Η αλήθεια για τους «πρόσφυγες»

«Ηταν νεοναζί, αλλά... παλιά»!

Ο Β.Ζελένσκι «ξεπλένει» τους νεοναζί του Αζόφ και του δίνει βήμα η κρατική ΕΡΤ! – Η αλήθεια για τους «πρόσφυγες»

«Μητσοτακίτιδα» «κόλλησε» και ο πρόεδρος του ουκρανικού κεθεστώτος Β.Ζελένσκι στις δηλώσεις του στην ΕΡΤ:

Εμφανίστηκε… «αρνητής της πραγματικότητας», δηλώνοντας ότι… «η Μαριούπολη δεν έχει καταληφθεί από τις ρωσικές δυνάμεις» και ότι οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ «Δεν είναι πλέον νεοναζί»!

Όπως ο σύμμαχός του, Έλληνας πρωθυπουργός εν μέσω κορωνοϊού που δήλωνε ότι «Όλα τα κάνουμε καλά. δεν υπάρχει πρόβλημα».

«Τη Μαριούπολη την προστατεύουν οι επαγγελματίες στρατιώτες, την προστατεύει όχι μόνο το Τάγμα Αζόφ. Εκεί είναι και εθνική φρουρά, φύλακες συνόρων, καταδρομείς, εκεί είναι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας»!

Ποιος προστατεύει πλέον την Μαριούπολη; Ο ρωσικός Στρατός! Η πόλη ελέγχεται -καλώς ή κακώς- απόλυτα από τους Ρώσους. Το ότι ο Ζελένσκι λέει αυτά που λέει, σημαίνει ότι αρνείται την οδυνηρή πραγματικότητα: Το 30% του αχανούς κράτους του ελέγχεται πλέον από την Ρωσία.

Το ότι τα υπόγεια ενός εργοστασίου στην άκρη του λιμανιού της Μαριούπολης, υπάρχουν ακόμα υπολείμματα από τα νεοναζιστικά σκουπίδια με «ασπίδα» αμάχους, δεν σημαίνει τίποτα.

Οι Ρώσοι έχουν αποφασίσει ότι δεν αξίζουν θυσίες για να απελευθερωθούν τα υπόγεια. Οι νεοναζί Αζοφίτες θα φάνε ο ένας τον άλλο ή θα παραδοθούν. Μέση λύση δεν υπάρχει.

Χαρακτηριστικά ο Β.Ζελένσκι δήλωσε για τους Αζοφίτες: «Αρχικά ήταν εθελοντές που είχαν τη νεοναζιστική ιδεολογία, κάποια παρέμειναν στο στρατιωτικό σκέλος και κάποιοι έγιναν πολιτικοί. Όσοι παρέμειναν ως στρατιώτες, είναι μέρος του στρατού της Ουκρανίας πλέον».

Άρα φονιάδες ήταν αλλά… τώρα δεν είναι!

Και για να πούμε κάτι και για τα 5 εκατ. Ουκρανών «προσφύγων»: Αν ήταν ανοικτά τα σύνορα προς τις χώρες της ΕΕ πριν τον πόλεμο, όχι 5, αλλά… 15 εκατ. Ουκρανοί θα είχαν φύγει για την ΕΕ.

Πριν τον πόλεμο, όμως, οι Πολωνοί τους κυνηγούσαν με σκυλιά, όταν παραβίαζαν τα σύνορα και έμπαιναν στην Πολωνία και στην ΕΕ.

Κανείς δεν τους επέτρεπε να μπουν στην ΕΕ, παρά μόνο με βίζες υπό προϋποθέσεις ύπαρξης οικονομικής άνεσης.

Τώρα τους δίνουν λεφτά, την δυνατότητα να μείνουν όσο θέλουν με δωρεάν διαμονή στην ΕΕ (υπάρχουν χιλιάδες ξενοδοχεία που τους επιτρέπουν την δωρεάν διαμονή) και με τέτοια προνόμια που δύσκολα θα μπορούσε κανείς να αντισταθεί στον πειρασμό της φυγής από μία χώρα που θα κάνει δεκαετίες «να σηκωθεί στα πόδια της».

Όποιος και να κερδίσει τον πόλεμο.

Η φυγή των 5 εκατ. έχει μικρή σχέση με τον πόλεμο.

Απλά ήθελαν να ξεφύγουν από την μιζέρια τους και την κακή τους μοίρα, στην Ουκρανία της φτώχειας και της κακομοιριάς (ανεξάρτητα από το καθεστώς Ζελένσκι, να εξηγούμεθα).

Και τώρα, απλά, βρήκαν την ευκαιρία.

Ούτε πρόκειται να επιστρέψουν πίσω γιατί δεν έφυγαν λόγω του πολέμου, αλλά λόγω της μαύρης τους της μοίρας που γεννήθηκαν Ουκρανοί.

Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.

Δείτε την Ουκρανή (προς το τέλος του βίντεο του ΜEGA) που προσπαθεί να ξαναφτιάξει την ζωή της στην Ελλάδα. Γιατί στην Ουκρανία, έτσι περνούσε: Παραλία και κ…λος έξω!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.