ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Οι Ουκρανοί δεν είχαν την δεξιότητα χρήσης των Leopard-2» λέει Αυστριακός συνταγματάρχης για να δικαιολογήσει την καταστροφή τους

«Όλοι πίστευαν ότι τα Leopard-2 θα άλλαζαν κάτι», λέει ο Markus Reisner

«Οι Ουκρανοί δεν είχαν την δεξιότητα χρήσης των Leopard-2» λέει Αυστριακός συνταγματάρχης για να δικαιολογήσει την καταστροφή τους

Στην αδυναμία των Ουκρανών να χειριστούν τα άρματα μάχης Leopard-2, στάθηκε με δηλώσεις του στο ευρωπαϊκό φόρουμ της AIES στη Βιέννη, ο Αυστριακός συνταγματάρχης, Markus Reisner. 

«Όλοι πίστευαν ότι τα Leopard θα άλλαζαν κάτι, αλλά, δυστυχώς, αυτό δεν συνέβη. Γιατί; Επειδή οι Ουκρανοί δεν είχαν τις απαραίτητες δεξιότητες και δυνατότητες» τόνισε ο Markus Reisner.

Επίσης τόνισε ότι μια τέτοια κατάσταση είχε προβλεφθεί από την αρχή, ήταν προφανές από στρατιωτική άποψη, αλλά πολλοί δυτικοί εμπειρογνώμονες επέμειναν ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες θα μπορούσαν «να νικήσουν τους Ρώσους χάρη στον ενθουσιασμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει δεκάδες άρματα μάχης Leopard-2 κατά τη διάρκεια των μαχών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.