
Νέα επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εξαπέλυσε η Ουκρανία, με στόχο μεγάλο ρωσικό κέντρο logistics της εταιρείας Wildberries στη Συμφερούπολη της Κριμαίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μετά τα πλήγματα ξέσπασε εκτεταμένη πυρκαγιά, η οποία εξαπλώθηκε γρήγορα στις εγκαταστάσεις, με το κέντρο logistics να «τυλίγεται» στις φλόγες.
BREAKING:
Ukrainian drones just struck another massive Wildberries logistics center.
The logistics center in Simferopol is burning down to the ground right now. pic.twitter.com/x02C2pGWg1
— Visegrád 24 (@visegrad24) July 24, 2026
Βίντεο που κυκλοφορούν, καταγράφουν πυκνούς καπνούς και μεγάλες εστίες φωτιάς, ενώ μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για θύματα ή το μέγεθος των υλικών ζημιών.
Η επίθεση εντάσσεται στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων ουκρανικών επιχειρήσεων εναντίον στρατηγικών στόχων στην Κριμαία και σε περιοχές που χρησιμοποιούνται για τη στήριξη των ρωσικών στρατιωτικών επιχειρήσεων.
Μέχρι στιγμής, ούτε οι ρωσικές ούτε οι ουκρανικές Αρχές έχουν εκδώσει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.