ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Ρώσοι περιπολούν ακόμα και υποβρυχίως έξω από το Azovstal για να μην ξεφύγει ούτε ένας Αζοφίτης ή δυτικός (βίντεο)

Ποιο είναι το μοναδικό αυτόματο όπλο που βάλλει υποβρυχίως

Οι Ρώσοι περιπολούν ακόμα και υποβρυχίως έξω από το Azovstal για να μην ξεφύγει ούτε ένας Αζοφίτης ή δυτικός (βίντεο)

Oι ρωσικές δυνάμεις έχουν στήσει ακόμα και υποβρύχιες ενέδρες στους νεοναζί του Τάγματος Αζόφ που είναι οχυρωμένοι στα υπόγεια του παραλιακού βιομηχανικού συγκροτήματος. 

Δείτε Ρώσο δύτη να περιπολεί υποβρυχίως με ειδικό πυροβόλο όπλο που βάλλει κάτω από το νερό σφαίρες, για να αποτρέψει οποιαδήποτε απόπειρα υποβρύχιας διαφυγής έστω και ενός Αζοφίτη:

Το όπλο είναι το APS (Avtomat Podvodny Spetsialnyy) με διάμετρο 5,66 χλστ το οποίο έχει την δυνατότητα να βάλλει και υποβρυχίως και στην επιφάνεια.

Υποβρυχίως έχει ακτίνα δράσης το βλήμα του περί τα 30 μέτρα και στην επιφάνεια περί τα 400 μέτρα.

Ανώτατος αξιωματούχος των ρωσικών δυνάμεων επιβεβαίωσε πως μέσα στο εργοστάσιο βρίσκονται εγκλωβισμένοι πολλοί αξιωματικοί ξένων χωρών.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω την παρουσία ανώτερων αξιωματικοί ξένων χωρών, κυρίως ευρωπαϊκών, δεδομένου ότι οι μαχητές του Αζόφ, αυτοί που αιχμαλωτίστηκαν, που παραδόθηκαν και κατέβασαν τα όπλα τους καθώς και πολίτες που εξήλθαν από εκεί μας το επιβεβαίωσαν.

Εκτός από αυτό, η επιμονή να ξεμπλοκάρουν τους μαχητές του Αζόφ από εκεί και οι προσπάθειες των εκπροσώπων άλλων χωρών για διαπραγμάτευση, κυρίως οι συχνές κλήσεις, οι συχνές παρακλήσεις για παράδειγμα από τον πρόεδρο Μακρόν, αυτό δείχνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλάμε για αξιωματούχους κυρίως από ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.