ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

ΟΗΕ: «Ανεπαρκή τα πρόσφατα μέτρα του Ισραήλ για τη μεταφορά βοήθειας στη Γάζα»

«Η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις»

ΟΗΕ: «Ανεπαρκή τα πρόσφατα μέτρα του Ισραήλ για τη μεταφορά βοήθειας στη Γάζα»

Σύμφωνα τον ΟΗΕ, τα πρόσφατα μέτρα που έλαβε το Ισραήλ για την είσοδο περισσότερης ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας είναι θετικά, αλλά ανεπαρκή.

Ωστόσο, όπως δήλωσε την Τρίτη (19/12) ο επιτετραμμένος του ΟΗΕ για τη Μέση Ανατολή, Τορ Βένεσλαντ, «απέχουν από το θεωρηθούν επαρκή σε σχέση με ό,τι είναι απαραίτητο».

«Η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λωρίδα της Γάζας συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπη με προκλήσεις σχεδόν ανυπέρβλητες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα περιορισμένα μέτρα του Ισραήλ, ιδίως το να επιτρέψει να εισέρχονται μεγαλύτερες ποσότητες καυσίμων, τροφίμων και αερίου για μαγειρική και το άνοιγμα του Κερέμ Σαλόμ/Κάρεμ Άμπου Σάλεμ για την είσοδο ανθρωπιστικής βοήθειας είναι θετικά, όμως απέχουν πολύ από το να θεωρηθούν επαρκή σε σχέση με όσα είναι αναγκαία προκειμένου να αντιμετωπιστεί η ανθρωπιστική καταστροφή στο πεδίο», δήλωσε ο Βένεσλαντ ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.