ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στην Χερσώνα

Οι Ουκρανοί υποστηρίζουν ότι ήταν άμαχοι

Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσικό βομβαρδισμό στην Χερσώνα

Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν την Κυριακή (13/8) στη Χερσώνα της Ουκρανίας, μετά από ρωσικό βομβαρδισμό, σύμφωνα με τους Ουκρανούς. 

«Η Ρωσία σκότωσε έξι ανθρώπους στην επαρχία Χερσώνα», δήλωσε πριν από μερικές ώρες ο Ουκρανός υπουργός Εσωτερικών Ιγκόρ Κλιμένκο. Από τον βομβαρδισμό σκοτώθηκαν τρεις ενήλικοι και ένα νεογνό 23 ημερών στην τοποθεσία Σιρόκα Μπάλκα και δύο ακόμη άτομα στην τοποθεσία Στάνισλαφ, ανέφερε.

«Το παντρεμένο ζευγάρι και η κόρη τους ηλικίας 23 ημερών σκοτώθηκαν από πυρά του εχθρικού πυροβολικού», έγραψε στο Telegram. «Ο 12χρονος γιος τους νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση», πρόσθεσε. Αργότερα έγινε γνωστό ότι το αγόρι υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο.

Σε μία από τις φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπουργός, φαίνεται μια στήλη μαύρου καπνού να υψώνεται πάνω από ένα σπίτι.

Στο Στάνισλαβ, δύο άνδρες σκοτώθηκαν και ένα άτομο τραυματίστηκε.

«Οι τρομοκράτες δεν θα σταματήσουν ποτέ από μόνοι τους να σκοτώνουν αμάχους», τόνισε ο Κλιμένκο. «Πρέπει να σταματήσουν τους τρομοκράτες. Διά της βίας. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα άλλο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.