ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «τραβάει το σχοινί» με ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ακρωτηριάζετε τα αδέλφια μας τους Παλαιστίνιους»

«Εμποδίζετε την ανθρωπιστική βοήθεια»!

Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «τραβάει το σχοινί» με ΗΠΑ-Ισραήλ: «Ακρωτηριάζετε τα αδέλφια μας τους Παλαιστίνιους»

Νέα επίθεση κατά των ΓΠΑ και του Ισραήλ, εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προειδοποιώντας τις ΗΠΑ για την αποστολή των δύο ομάδων μάχης αεροπλανοφόρων στην Α.Μεσόγειο και την Αραβική Θάλασσα.

«Στέλνεις αεροπλανοφόρο! Τι πας να κάνεις; Tι κάνεις και εμποδίζεις την ανθρωπιστική βοήθεια που πάει στην περιοχή; Σήμερα στη Γάζα δεν έχουν νερό, ηλεκτρικό, φαγητό. Πού είναι η Δύση; Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δικαιολογία για τις επιθέσεις εναντίον των αδελφών μου στη Γάζα, οι οποίες έχουν φτάσει στο επίπεδο της σφαγής. Από το 2007 τους ακρωτηριάζουν αποκλείοντας την Γάζα» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας σε νέους του κόμματός του AKP που φώναζαν το σύνθημα «Η Ιερουσαλήμ είναι δική μας (σ.σ.: μουσουλμανική) και θα παραμείνει δική μας»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Τώρα θα έρθει λέει και δεύτερο αεροπλανοφόρο. Μα, δες πού είναι η Αμερική και πού βρίσκεται η Μεσόγειος, το Ισραήλ και η Παλαιστίνη. Τι δουλειά έχεις εσύ εκεί κυρία Αμερική;»

Επίσης αναφέρθηκε για πρώτη φορά στην κατάρριψη τουρκικού drone από μαχητικό των ΗΠΑ πάνω από το συριακό έδαφος.

«Η Αμερική κατέρριψε ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος μας στη Συρία.. Έφτασαν σε τέτοιο σημείο να χάσουν την διορατικότητά τους» σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.

Αυτά δήλωσε μιλώντας σε νέους απόψε, ενώ για πρώτη φορά μετά από 6 ημέρες πολέμου μεταξύ Ισραήλ-Παλαιστινίων Γάζας, πήρε σαφή θέση και αποκάλεσε «αδέλφια του» τους Παλαιστινίους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερθείς στην πολιτική των ΗΠΑ απέναντι στη σύγκρουση Ισραήλ-Παλαιστινίων, ο Ερντογάν διερωτήθηκε: «Ταιριάζει σε μια χώρα όπως οι ΗΠΑ να αποκαθιστά την ειρήνη ή να ρίχνει λάδι στη φωτιά;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.