Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

Πολεμικές ιαχές από τον Ισραηλινό ΥΠΑΜ Ι.Μπεν-Γκβίρ: «Απόψε η Τεχεράνη πρέπει να καεί!»

Σκληρή δήλωση-σοκ από τον Ισραηλινό Υπουργό Εθνικής Ασφάλειας αμέσως μετά την ιρανική πυραυλική επίθεση

Πολεμικές ιαχές από τον Ισραηλινό ΥΠΑΜ Ι.Μπεν-Γκβίρ: «Απόψε η Τεχεράνη πρέπει να καεί!»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σε μια δήλωση που δείχνει ότι η Μέση Ανατολή βρίσκεται ένα βήμα πριν από την ολοκληρωτική ανάφλεξη, ο Ισραηλινός υπουργός Εθνικής Ασφάλειας, Ιταμάρ Μπεν-Γκβίρ, έστειλε ένα σαφές και άκρως επιθετικό μήνυμα προς το καθεστώς των Αγιατολάχ.

Λίγα μόλις λεπτά μετά τις αναφορές για μαζικές εκτοξεύσεις ιρανικών βαλλιστικών πυραύλων κατά του Ισραήλ, ο Μπεν-Γκβίρ τοποθετήθηκε δημόσια, δίνοντας το στίγμα της απάντησης που ετοιμάζει το Τελ Αβίβ.

Ο Ισραηλινός υπουργός δήλωσε κοφτά:

«Απόψε η Τεχεράνη πρέπει να καεί!»

Η δήλωση αυτή προκαλεί παγκόσμιο συναγερμό, καθώς επιβεβαιώνει ότι το Ισραήλ δεν πρόκειται να περιοριστεί σε απλές αναχαιτίσεις, αλλά ετοιμάζει άμεσο, στρατιωτικό πλήγμα στρατηγικής κλίμακας μέσα στο έδαφος του Ιράν, στοχεύοντας ενδεχομένως και την ίδια την ιρανική πρωτεύουσα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.