ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Έχουμε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να δεχτούμε στα νοσοκομεία μας τραυματισμένους Παλαιστίνιους»

Συμφωνία με ΗΠΑ για αύξηση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα

Ρ.Τ.Ερντογάν: «Έχουμε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να δεχτούμε στα νοσοκομεία μας τραυματισμένους Παλαιστίνιους»

Ο πρόεδρος της Τουρκίας,  Ρ.Τ.Ερντογάν, δήλωσε πως η χώρα έχει κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες για να δεχτεί στα νοσοκομεία της τους τραυματισμένους Παλαιστίνιους για νοσηλεία αλλά και τους ασθενείς με χρόνιες παθήσεις από τη Λωρίδα της Γάζας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την επίσκεψή του στο Ουζμπεκιστάν ο Ρ.Τ.Ερντογάν είπε ακόμη ότι η Τουρκία θα καταβάλει προσπάθειες να αυξήσει την πίεση προς το Ισραήλ ώστε να διασφαλιστεί ότι οι τραυματισμένοι Παλαιστίνιοι θα μπορέσουν να απομακρυνθούν από τη Γάζα.

Όπως είπε ο Τούρκος πρόεδρος, κατά την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν στην Άγκυρα οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αύξηση του ημερήσιου αριθμού φορτηγών που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα σε τουλάχιστον 500.

Ο επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας είδε θετικά την πρόταση αυτή κατά τις συνομιλίες του με τον Τούρκο ομόλογό του Χακάν Φιντάν, επισήμανε ο Ρ.Τ.Ερντογάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Άγκυρα θα κάνει βήματα για να προμηθεύσει με ασθενοφόρα, τρόφιμα, νερό και φάρμακα τη Γάζα σε συνεργασία με άλλες χώρες, κατέληξε ο Τούρκος πρόεδρος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.