ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Ρωσία: «71.500 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί κατά την διάρκεια της αντεπίθεσης»!

Τι δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος

Ρωσία: «71.500 Ουκρανοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί κατά την διάρκεια της αντεπίθεσης»!

Η αντεπίθεση των Ουκρανών εξελίσσεται σε σφαγή, αφού όπως ανακοίνωσαν οι Ρώσοι από την έναρξη των επιθετικών ενεργειών της Ουκρανίας στις 4 Ιουνίου 2023 έως τις 11 Σεπτεμβρίου 2023 έχουν σκοτωθεί 71.500 Ουκρανοί στρατιώτες.

Κατά την ομιλία του στο Ανατολικό Οικονομικό Φόρουμ που πραγματοποιείται στο Vladivostok, ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν είπε πως εάν οι ΗΠΑ πιστεύουν ότι η Ουκρανία είναι έτοιμη για διαπραγματεύσεις, τότε όπως υποστήριξε, «ας ακυρώσουν το διάταγμα που απαγορεύει τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία».

«Η ουκρανική αντεπίθεση δεν έχει φέρει κανένα αποτέλεσμα, οι απώλειες του είναι μεγάλες. Η Ουκρανία ρίχνει τους στρατιώτες της στην αντεπίθεση με τέτοιο τρόπο που έχει κανείς την εντύπωση ότι αυτοί δεν είναι δικοί τους άνθρωποι. Η Ουκρανία έχει χάσει 71.500 ανθρώπους από την έναρξη της αντεπίθεσης» υπογράμμισε ο Ρώσος πρόεδρος, επισημαίνοντας πως οι παραδόσεις νέων όπλων στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών διασποράς και των οβίδων απεμπλουτισμένου ουρανίου δεν πρόκειται να επηρεάσουν την κατάσταση στο μέτωπο.

Ο Ρώσος πρόεδρος πάντως είπε πως είναι έγκλημα η χρήση απεμπλουτισμένου ουρανίου και υπογράμμισε πως η Ουκρανία θα αρχίσει να αναζητά την ειρήνη και τις διαπραγματεύσεις, μόλις φτάσει κοντά στο σημείο να ξεμείνει από πόρους.

Όπως είπε, η Δύση πιέζει το Κίεβο να αποκομίσει όσο το δυνατόν περισσότερα εδάφη και μετά να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ενώ τόνισε ότι η Ρωσία δεν μπορεί να σταματήσει τις εχθροπραξίες εάν ο εχθρός ηγείται μιας αντεπίθεσης.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε ότι η Ρωσία έχει αρχίσει να αναπτύσσει όπλα που χρησιμοποιούν νέες φυσικές αρχές και τα οποία θα διασφαλίσουν την ασφάλεια της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εάν κοιτάξει κανείς τη σφαίρα της ασφάλειας, τα νέα όπλα θα διασφαλίσουν την ασφάλεια οποιασδήποτε χώρας στην ιστορική προοπτική της. Το καταλαβαίνουμε πολύ καλά αυτό και δουλεύουμε πάνω σε αυτό» είπε ο Πούτιν , αναφερόμενος σε όπλα που περιλαμβάνουν λέιζερ, υπέρηχους, ραδιοσυχνότητες και άλλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.