ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Σφοδρό πλήγμα στο Σλαβιάνσκ: Οι Ρώσοι «εξαέρωσαν» 100 στελέχη της γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων

Οι Γάλλοι είχαν μεταφερθεί στην περιοχή για να χειριστούν τα πυροβόλα CAESAR στο ενδεχόμενο μίας ρωσικής επίθεσης

Σφοδρό πλήγμα στο Σλαβιάνσκ: Οι Ρώσοι «εξαέρωσαν» 100 στελέχη της γαλλικής Λεγεώνας των Ξένων

Οι ρωσικές πυραυλικές δυνάμεις έπληξαν την τοποθεσία όπου έχουν αναπτυχθεί 100 Γάλλοι στρατιώτες από την Λεγεώνα των ξένων, οι οποίοι ήρθαν στην πόλη του Ντόνμπας για να χρησιμοποιήσουν τα α/κ γαλλικά πυροβόλα CAESAR, όταν οι Ρώσοι ξεκινήσουν την επίθεση τους στην πόλη όπως αποκάλυψε το Ria Novosti.

Οι Ουκρανοί κατά την συνήθη πρακτική τους δεν αναφέρουν απώλειες δικές τους είτε δυτικών στελεχών.

Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων πρόσθεσε ότι το ένα τρίτο του Σλαβιάνσκ έχει αποκλειστεί από τον στρατό και ότι υπάρχει έλεγχος εγγράφων και smartphone σε όλους τους πολίτες στο δρόμο.

Σύμφωνα με μη επαληθευμένες αναφορές, ασθενοφόρα έφτασαν ακόμα και από το Pavlograd .

Στα μέσα Ιανουαρίου, τα ρωσικά στρατεύματα κατέστρεψαν το προσωρινό σημείο ανάπτυξης ξένων μισθοφόρων και ΝΑΤΟϊκών στρατιωτών, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν Γάλλοι, στο Χάρκοβο.

Τότε σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο στρατός κατάφερε να εξοντώσει περισσότερους από 60 Γάλλους.

Τώρα δεν έχει ακόμα υπολογιστεί πόσοι Γάλλοι έχασαν τη ζωή τους από το νέο ρωσικό πλήγμα.

Σημειώνεται ότι το γαλλικό αυτό απόσπασμα έφτασες στο Σλαβιάνσκ μόλις πριν λίγες ημέρες και όπως όλα δείχνουν στοχοποιήθηκε άμεσα από τους Ρώσους.

Σύμφωνα με πληροφορίες η τοποθεσία ανάπτυξης τους δόθηκε στους Ρώσους από τον τοπικό ρωσόφωνο πληθυσμό.

Σλαβιάνσκ και Κραματόρσκ κατοικούνται από ρωσική συνείδησης πολίτες σε ποσοστό που αγγίζει το 90% του συνολικού πληθυσμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.