ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τεχεράνη για επίθεση στο Ισραήλ: «Ενημερώσαμε 72 ώρες πριν»

«Ανακοινώσαμε στους αδελφούς και φίλους στην περιοχή, ότι στόχος είναι αποκλειστικά η τιμωρία του ισραηλινού καθεστώτος»

Τεχεράνη για επίθεση στο Ισραήλ: «Ενημερώσαμε 72 ώρες πριν»

Σήμερα, το Ιράν προέβη σε ανακοίνωση προς τις Ηνωμένες Πολιτείες για την πρόθεσή του να πραγματοποιήσει μια «περιορισμένη» επιχείρηση εναντίον του Ισραήλ, ως ανταπόδοση για την επίθεση στο ιρανικό προξενείο στη Δαμασκό.

«Ανακοινώσαμε με μήνυμα στον Λευκό Οίκο ότι η επιχείρησή μας θα ήταν περιορισμένη και ελάσσων και θα είχε στόχο την τιμωρία του ισραηλινού καθεστώτος», δήλωσε κατά την διάρκεια ενημέρωσης των ξένων διπλωματών στην Τεχεράνη ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Χοσεΐν Αμίρ-Αμπντολαχιάν.

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών εξήγησε ότι η Τεχεράνη ενημέρωσε τις γειτονικές χώρες για το σχέδιό της «72 ώρες πριν από την επιχείρηση».

«Ανακοινώσαμε στους αδελφούς και φίλους στην περιοχή, ανάμεσά τους και τις χώρες που φιλοξενούν αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις, ότι στόχος είναι αποκλειστικά η τιμωρία του ισραηλινού καθεστώτος», είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν επιδιώκουμε να βάλουμε στο στόχαστρο τον αμερικανικό λαό ή τις αμερικανικές βάσεις στην περιοχή», πρόσθεσε προειδοποιώντας ότι το Ιράν μπορεί να στοχεύσει τις αμερικανικές στρατιωτικές θέσεις αν εμπλακούν «στην άμυνα ή την υποστήριξη» του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.