ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο: Οι Ρώσοι καταστρέφουν την ουκρανική αποβατική δύναμη στην Χερσώνα

Ωστόσο η Μόσχα ανησυχεί για το ενδεχόμενο μίας μεγάλης ουκρανικής επίθεσης διαμέσου του ποταμού Δνείπερου

Βίντεο: Οι Ρώσοι καταστρέφουν την ουκρανική αποβατική δύναμη στην Χερσώνα

Βίντεο με την καταστροφή της ουκρανικής αποβατικής δύναμης που επιχειρούσε να διασχίσει τον ποταμό Δνείπερο και να ενισχύσει το ουκρανικό προγεφύρωμα στους οικισμούς Πόιμα και Πισανίβκα, δημοσίευσαν οι Ρώσοι.

Προχθές το Κίεβο πραγματοποίησε αποβατική ενέργεια στον ποταμό Δνείπερο με την οποία κατάφερε να περάσει δυνάμεις πεζοναυτών στην υπό ρωσικό έλεγχο αριστερή όχθη και να καταλάβει εν μέρει δύο οικισμούς.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί με το προγεφύρωμα αυτό και αν έχει εξαλειφθεί πλήρως ή παραμένει ενεργό.

Πάντως, στην Μόσχα ανησυχούν για μία επικείμενη μεγάλη ουκρανική επίθεση μέσω του ποταμού Δνείπερου, για να προωθηθούν οι ουκρανικές δυνάμεις στην Κριμαία.

Οι συνεχείς αποβατικές ενέργειες των Ουκρανών δείχνουν ότι οι Ρώσοι δεν διαθέτουν μεγάλες δυνάμεις κατά μήκος της αριστερής όχθης καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο, και περιμένουν κάθε φορά την συγκέντρωση των Ουκρανών σε κάποιο σημείο του ποταμού ώστε να προχωρήσουν εν συνεχεία, στην εξάλειψή τους.

Μέχρι τώρα τα έχουν καταφέρει αλλά είναι κάτι το οποίο τους προβληματίζει ιδιαίτερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/boris_beissner/status/1715035599860621391

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.