
Ρωσικές επιθέσεις με βόμβες τύπου FAB-500 έπληξαν ουκρανικές θέσεις ελέγχου και σημεία ανάπτυξης μη επανδρωμένων αεροσκαφών σε περιοχές των περιφερειών Ντνιεπροπετρόφσκ και Χερσώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιδρομές προκάλεσαν εκρήξεις μεγάλης ισχύος, ενώ πυκνός καπνός έγινε ορατός από τα σημεία των πληγμάτων.
FAB-500 strikes reportedly hit drone control and deployment sites near areas in Dnipropetrovsk and Kherson, with heavy smoke observed. pic.twitter.com/ogvL4o89TW
— RussiaNews 🇷🇺 (@mog_russEN) June 7, 2026
Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις απώλειες ή την ακριβή έκταση των ζημιών, ενώ η κατάσταση στην περιοχή παραμένει ρευστή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.