ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Συντριβή της ουκρανικής αντεπίθεσης στην Χερσώνα από το ρωσικό Πυροβολικό

Παραδόθηκαν εκατοντάδες Ουκρανοί στο Σεβέρσκ - Σφοδρές μάχες στο κέντρο του Σολεντάρ

Βίντεο: Συντριβή της ουκρανικής αντεπίθεσης στην Χερσώνα από το ρωσικό Πυροβολικό

Συνετρίβη η ουκρανική αντεπίθεση στην Χερσώνα από το ρωσικό πυροβολικό και την οργανωμένη άμυνα δύο χιλιάδων Ρώσων στρατιωτών.

Η σύγκρουση είχε διάρκεια έξι ωρών και προκλήθηκαν βαριές απώλειες στην ουκρανική πλευρά, η οποία επιχείρησε να παρουσιάσει το αποτέλεσμα των μαχών ως «περικύκλωση» των ρωσικών δυνάμεων.

Στο Σεβερσκ υπήρξε μαζική παράδοση εκατοντάδων Ουκρανών στρατιωτών και πλέον έχουν απομείνει μικρού μεγέθους δυνάμεις που να αντιστέκονται ακόμα στα υψώματα της πόλης και στο γειτονικό δάσος.

Οι Ουκρανοί παραδόθηκα μετά από το συνεχές «σφυροκόπημα» του ρωσικού Πυροβολικού τις τελευταίες τρεις ημέρες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δυνάμεις του Σεβέρσκ είχαν ενσωματωθεί και χιλιάδες Ουκρανών που είχαν υποχωρήσει ατάκτως από τις πόλεις του Σεβεροντονέτσκ και του Λισιτσάνσκ που καταλήφτηκαν από τους Ρώσους στις αρχές του Ιουλίου.

Στο Σολεντάρ διεξάγονται σφοδρές μάχες από σπίτι σε σπίτι και κοντά στο κέντρο της πόλης. Σύντομα η κατάσταση αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει υπέρ των Ρώσων.

https://twitter.com/UnerkanntW/status/1550557390780637184

https://twitter.com/PolinaPomorenko/status/1550460314340270080

https://twitter.com/TriTro29/status/1550720543636209664

https://twitter.com/TriTro29/status/1550560942555103235

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.