ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Χαμάς: «Κίνηση εντυπωσιασμού από το Ισραήλ η απελευθέρωση της στρατιωτικού»

Το Ισραήλ προσπάθησε να «αποσπάσει την προσοχή»

Χαμάς: «Κίνηση εντυπωσιασμού από το Ισραήλ η απελευθέρωση της στρατιωτικού»

Η Χαμάς, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της απελευθέρωσης της γυναίκας στρατιωτικού από τη Γάζα, ανέφερε πως το Ισραήλ προσπάθησε να «αποσπάσει την προσοχή» από το «σοκ» με την δημοσιοποίηση του βίντεο της οργάνωσης όπου προβάλλονται τρεις γυναίκες όμηροι να κατακρίνουν τη στάση του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο Ιζάτ αλ-Ρισέκ, ο οποίος βρίσκεται στο Κατάρ, δήλωσε ότι «κανείς δεν πιστεύει την ψευδή σιωνιστική αφήγηση, ούτε καν το σιωνιστικό κοινό».

Υπενθυμίζεται ότι για την απελευθέρωση μιας νεαρής γυναίκας στρατιώτη, την οποία είχε απαγάγει η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενημέρωσαν σε κοινή ανακοίνωσή τους ο ισραηλινός Στρατός (IDF) και το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση «απόψε, η γυναίκα στρατιώτης Ούρι Μεγκίντις αφέθηκε ελεύθερη, κατά τη διάρκεια χερσαίας επιχείρησης, μετά την απαγωγή της από την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου».

«Η στρατιώτης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, η κατάστασή της είναι καλή και συναντήθηκε με την οικογένειά της. Οι IDF και η Σιν Μπετ θα συνεχίσουν να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την απελευθέρωση των απαχθέντων» πρόσθεσε ο Ισραηλινός Στρατός.

https://twitter.com/IDF/status/1719036369467531493?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1719032123674296439%7Ctwgr%5E6b6cfcd5789d36cab5eac2b2f88cde900f548fb4%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1430049%2Fkinisi-eduposiasmou-apo-to-israil-i-apeleutherosi-tis-stratiotikou-leei-i-hamas%2F

Σημειώνεται πως, κατά τη διάρκεια των μαχών του ισραηλινού Στρατού με άντρες της Χαμάς μετά την εισβολήτης 7ης Οκτωβρίου, έχουν σκοτωθεί πάνω από 300 στρατιώτες των IDF.

Μ.Νετανιάχου: Καλωσήρθες σπίτι Ούρι, συγχαρητήρια σε στρατό και Σιν Μπετ

Για την απελευθέρωση της στρατιώτη μίλησε, σε μήνυμά του που αναρτήθηκε στο Twitter, και ο πρωθυπουργός Νετανιάχου, ο οποίος συνεχάρη τον στρατό και τη Σιν Μπετ για τη συγκεκριμένη εξέλιξη, επανέλαβε τη δέσμευσή του για την απελευθέρωση όλων των απαχθέντων, ενώ απευθύνθηκε και στη Χαμάς, λέγοντας «θα συνεχίσουμε να σας καταδιώκουμε, θα συνεχίσουμε να σας κυνηγάμε. Θα σας χτυπάμε μέχρι να πέσετε».

Από την πλευρά του, ο υπουργός Άμυνας Γιοάβ Γκαλάντ δήλωσε ότι η απελευθέρωση της στρατιώτη από την αιχμαλωσία της Χαμάς αποτελεί «περαιτέρω απόδειξη της ικανότητάς μας να προσεγγίσουμε τους ομήρους και των πλεονεκτημάτων της χερσαίας επιχείρησης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκαλάντ πρόσθεσε ότι το Ισραήλ δεν ενδιαφέρεται για έναν πόλεμο στο βορρά, «αλλά όποιος μας παρασύρει σε αυτόν θα πληρώσει» και πρόσθεσε ότι η Χεζμπολάχ «πληρώνει βαρύ τίμημα» στις μάχες στα βόρεια σύνορα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.