ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επαφές ΥΕΘΑ με πρέσβη Ουκρανίας και Βρετανό ΥΠΑΜ: Παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια

Στο επίκεντρο εξοπλιστικά και ουκρανικό

Επαφές ΥΕΘΑ με πρέσβη Ουκρανίας και Βρετανό ΥΠΑΜ: Παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια

O Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Παναγιωτόπουλος συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2022 με τον Πρέσβη της Ουκρανίας Σεργκίι Σουτένκο κατά την οποία συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υπεγράμμισε ότι η Ελλάδα, σε συνεννόηση με τους εταίρους στην Ε.Ε. και τους συμμάχους στο ΝΑΤΟ, παρέχει στην Ουκρανία, από την πρώτη στιγμή, κάθε δυνατή υποστήριξη και αμυντική βοήθεια, από τα υπάρχοντα αποθέματα, σε πνεύμα αλληλεγγύης προς τον Ουκρανικό λαό.

Συνομιλία με τον υπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου

Λίγο αργότερα, O Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Αμύνης του Ηνωμένου Βασιλείου Μπεν Ουάλλας.

Κατά τη συνομιλία, συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενισχύσεως της διμερούς αμυντικής συνεργασίας και, αμοιβαία επωφελών, εξοπλιστικών προγραμμάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έγινε, επίσης, ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την κατάσταση ασφαλείας στην Ανατολική Μεσόγειο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.