ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα στη Θεσσαλονίκη – Πήδηξε στο Θερμαϊκό με τις χειροπέδες για να ξεφύγει

Πριν την προσαγωγή φώναζε «θέλω να πεθάνω»

Επεισοδιακή σύλληψη άνδρα στη Θεσσαλονίκη – Πήδηξε στο Θερμαϊκό με τις χειροπέδες για να ξεφύγει

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 3 Ιουλίου σημειώθηκε μία επεισοδιακή προσαγωγή ατόμου στη Θεσσαλονίκη, καθώς ένας άνδρας αγνώστων στοιχείων έπεσε στον Θερμαϊκό μετά από ανθρωποκυνηγητό με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Η προσαγωγή – που έγινε για άγνωστους για την ώρα λόγους – έγινε στη λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου δηλαδή στην παραλία της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, ο άνδρας, ξέφυγε από τους αστυνομικούς και άρχισε να τρέχει ημίγυμνος προς τη νέα παραλία με τους αστυνομικούς.

Ο άνδρας τελικά πήδηξε στο νερό με τις χειροπέδες περασμένες στους καρπούς του.

Πριν την προσαγωγή φώναζε «θέλω να πεθάνω»

Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο ρεπόρτερ του OPEN, άνδρας ακούστηκε να φωνάζει «θέλω να πεθάνω» πριν πέσει στο νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.