ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση με καυστικό υγρό – 38χρονη: «Ζούσα υπό καθεστώς τρόμου – Έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους»

«Δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε κλαμπ γεμάτο από κόσμο, εναντίον αστυνομικών»

Επίθεση με καυστικό υγρό – 38χρονη: «Ζούσα υπό καθεστώς τρόμου – Έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους»

Η 38χρονη από το Ηράκλειο η οποία επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή μέσα από τις φυλακές όπου κρατείται.

Όπως ανέφερε ζούσε υπό ένα καθεστώς τρόμου και απειλών στο πλευρό του 36χρονου. Χαρακτηριστικά τον περιέγραψε ότι ως ένα σκληρό κακοποιό.

«Δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε κλαμπ γεμάτο από κόσμο, εναντίον αστυνομικών», μάλιστα ανέφερε.

Για την επίθεση τόνισε ότι βρισκόταν σε απόλυτη άμυνα ενώ είπε ότι το λάθος της ήταν αυτή επιλογή.

«Έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους», συμπλήρωσε.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις τις ανέφερε:

«Αυτή είναι η πρώτη φορά που επιλέγω να ακουστεί η φωνή μου. Είμαι συντετριμμένη για όλο αυτό. Εύχομαι να έχει ο άνθρωπος την υγειά του και να πάνε όλα καλά.

Λυπάμαι βαθιά, ακούγονται τέρατα, πράγματα που δεν ισχύουν. Αυτός ο άνθρωπος είναι σκληρός κακοποιός και το λέει και το ποινικό του μητρώο. Έχει τουλάχιστον 100 χρόνια φυλακής στην πλάτη του για βαριά εγκλήματα.

Δεν έχει διστάσει να ανοίξει πυρ σε κλαμπ γεμάτο από κόσμο, εναντίον αστυνομικών. Ζούσα υπό το καθεστώς του τρόμου των απειλών έχω περάσει πάρα πολλά. Βρισκόμουν σε απόλυτη άμυνα όπως θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Το λάθος μου ήταν αυτή επιλογή. Έχω αποδείξει ότι επιλέγω λάθος συντρόφους».

Όσο για το υγρό σημείωσε ότι η προμήθειά του έγινε νόμιμα: «Πραγματικά διατηρώ ένα γκαράζ πραγματικά ήθελα να το καθαρίσω.

Υπήρχε λόγος να προμηθευτούμε κάτι πιο ισχυρό. Κακώς είχα μαζί μου μια μικρή ποσότητα, πολύ μικρή πολύ λιγότερη από 100 ml που δεν είναι ικανή να σκοτώσει άνθρωπο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει τον 36χρονο: «Καμία πρόθεση δεν είχα να σκοτώσω άνθρωπο. Για όνομα του θεού, λες και είμαι δολοφόνος με περιγράφεται στα μέσα, λες και είμαι το τέρας του Λοχ νες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.