ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Εργοστάσιο στη Βινίτσα της Ουκρανίας έστελνε εξαρτήματα στον ρωσικό στρατό ακόμα και μετά την επέμβαση

Σήμερα έγινε η επέμβαση της Γενικής Εισαγγελίας

Εργοστάσιο στη Βινίτσα της Ουκρανίας έστελνε εξαρτήματα στον ρωσικό στρατό ακόμα και μετά την επέμβαση

Στελέχη των διωκτικών αρχών της Ουκρανίας, αποκάλυψαν πως μια ουκρανική επιχείρηση έκανε και συνεχίζει να κάνει ακόμα και μετά την επέμβαση, εξαγωγές εξαρτημάτων στη Ρωσία για την επισκευή στρατιωτικού εξοπλισμού, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Γενική Εισαγγελία στο Telegram.

Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διαδικασίες, διεξάγεται έρευνα στο πλαίσιο ποινικής διαδικασίας σχετικά με το γεγονός «της συνδρομής και υποκίνησης του επιτιθέμενου κράτους».

Σε αυτό το πλαίσιο «διερευνώνται τα γεγονότα του εμπορίου ουκρανικών επιχειρήσεων με τη Ρωσική Ομοσπονδία και των παράνομων προμηθειών προϊόντων για τις ανάγκες του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος του επιτιθέμενου κράτους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.