ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ερέτρια: Βρέθηκε νεκρός ο 60χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν

Ερέτρια: Βρέθηκε νεκρός ο 60χρονος κολυμβητής που αγνοούνταν

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η εξαφάνιση ενός 60χρονου κολυμβητή στην Ερέτρια, καθώς εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, επρόκειτο για έναν άνθρωπο αρκετά γυμνασμένο ο οποίος καθημερινά κολυμπούσε στη συγκεκριμένη περιοχή της Ερέτριας.

Ο 60χρονος έφυγε το πρωί από το σπίτι του για να πάει για κολύμπι, ωστόσο, μέχρι το απόγευμα δεν είχε επιστρέψει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις έρευνες για τον εντοπισμό του συμμετείχε η ομάδα διάσωσης 312 του Αλιβερίου το εθελοντικό σώμα Ερέτριας Ε.Σ.Δ.Δ.Ε οι fetes club 4×4 και αρκετοί απλοί πολίτες οι έρευνες γίνονται και μέσω θαλάσσης και μέσω ξηράς με πεζοπόρα τμήματα.

Επί του παρόντος τα αίτια του θανάτου του άτυχου άνδρα δεν έχουν γίνει γνωστά από τη νεκροψία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.