ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα οδηγούνται τρία άτομα για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Ζάκυνθος: Στον εισαγγελέα οδηγούνται τρία άτομα για τον θάνατο του 9χρονου από ηλεκτροπληξία

Στον εισαγγελέα Ζακύνθου οδηγούνται, μετά τον θάνατο μικρού αγοριού από ηλεκτροπληξία σε ξενοδοχείο, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός.

Ο μικρός που έπαιζε με τους φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες air condition ξενοδοχείου, που είναι δίπλα στο σπίτι του. Μία από αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είχε διαρροή ρεύματος, το οποίο χτύπησε το παιδί σκοτώνοντάς το.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με το πλήρωμα να προσπαθεί να επαναφέρει το παιδί, δυστυχώς μάταια. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Στο σημείο έχει φθάσει πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρχε ή όχι διαρροή ηλεκτρικού ρεύματος από τη μονάδα του air condition.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο στην περιοχή του Τσιλίβι κατά τις 22.00 το βράδυ του Σαββάτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έρευνα για τα ακριβή αίτια της τραγωδίας διενεργεί το ΑΤ Ζακύνθου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.