ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μπλόκο» σε φορτηγό που μετέφερε περισσότερα από 90 κιλά κάνναβης!

«Μπλόκο» σε φορτηγό που μετέφερε περισσότερα από 90 κιλά κάνναβης!

Μπλόκο από τους ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) σε φορτηγό που μετέφερε περισσότερα από 90 κιλά κάνναβης που ερχόταν στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, ο οδηγός του φορτηγού, προερχόμενου από τα Σκόπια, είχε κρύψει την ακατέργαστη κάνναβη μέσα σε πέντε ρεζέρβες. Η ουσία εντοπίστηκε από τους ειδικούς σκύλους ανιχνευτές του Τελωνείου Ευζώνων και άνδρες της ομάδας δίωξης της ΑΑΔΕ, μετά από εξαντλητικούς ελέγχους.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν 88 συσκευασίες συνολικά 90,5 κιλών ακατέργαστης κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και ανακρίνεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.