ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο άνδρα που λήστευε οδηγούς ταξί υπό την απειλή μαχαιριού

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 38χρονο άνδρα που λήστευε οδηγούς ταξί υπό την απειλή μαχαιριού

Στην σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα, ο οποίος λήστευε οδηγούς ταξί υπό την απειλή μαχαιριού στην Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι Αρχές.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Κορδελιού, ο 38χρονος πριν να βγει από το ταξί, με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από τον οδηγό το χρηματικό ποσό των 160 ευρώ και τράπηκε σε φυγή. Στη συνέχεια, αστυνομικός της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, μαζί με τον οδηγό, εντόπισαν τον 38χρονο στην περιοχή του Δενδροποτάμου, ενώ ακολούθησε η σύλληψή του από αστυνομικούς ομάδας «Ζ». Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι, τρία μικροδέματα κοκαΐνης, και τρία χάπια άγνωστης χημικής προέλευσης.

Από την περαιτέρω έρευνα του τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού – Ευόσμου, προέκυψε ότι ο 38χρονος, πριν από είκοσι μέρες περίπου, διέπραξε ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί στην περιοχή του Δενδροποτάμου, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 30 ευρώ, ενώ αποπειράθηκε να διαπράξει ακόμη μία, επίσης από οδηγό ταξί στην ίδια περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.