ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Λέσβος: Χειροπέδες σε 43χρονη που μετέφερε με πλοίο 4,5 κιλά κοκαΐνης – Αναζητείται ο συνεργός της

Λέσβος: Χειροπέδες σε 43χρονη που μετέφερε με πλοίο 4,5 κιλά κοκαΐνης – Αναζητείται ο συνεργός της

Συνελήφθη 43χρονη η οποία μετέφερε με τον συνεργό της 4,5 κιλά κοκαΐνης με το πλοίο της γραμμής την περασμένη Πέμπτη. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη ποσότητα κοκαΐνης που έχει βρεθεί ποτέ στη Λέσβο.

Ειδικότερα, η γυναίκα άφησε τα ναρκωτικά σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συνελήφθη πριν επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά την Παρασκευή.

Εργαζόμενοι στην καφετέρια βρήκαν την κοκαΐνη και την παρέδωσαν στη Αστυνομία ενώ από κάμερες του καταστήματος αναγνωρίσθηκε η γυναίκα, η οποία και συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φύγει από το νησί.

Πρόκειται για την αποκάλυψη της μεγαλύτερης ποσότητας κοκαΐνης που έχει έως τώρα βρεθεί στη Λέσβο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο άνδρας που ήταν μαζί της αναζητείται, ενώ η 43χρονη ισχυρίζεται ότι ο άνδρας ήταν ο μεταφορέας της κοκαΐνης. Η κοκαΐνη η οποία βρέθηκε ήταν κόστους της τάξης του μισού εκατομμυρίου ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.