ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λασίθι: Λαθροκυνηγός άνοιξε… πυρ εναντίον θηροφυλάκων!

Λασίθι: Λαθροκυνηγός άνοιξε… πυρ εναντίον θηροφυλάκων!

Με κίνδυνο της ζωής τους έβαλαν τέλος στην δράση ενός λαθροκυνηγού οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες του Λασιθίου που τον εντόπισαν τα ξημερώματα του Σαββάτου να θηρεύει παράνομα λαγούς με χρήση προβολέα, στην περιοχή Τέρτσα του Δήμου Βιάννου Ηρακλείου.

Δύο από τους θηροφύλακες ζήτησαν από τον δράστη να σταματήσει και να τους παραδώσει το δίκαννο όπλο του, τον προβολέα και ένα σακίδιο πλάτης που είχε μαζί του, όμως εκείνος δεν δίστασε να πυροβολήσει εναντίον του ενός χωρίς να τον πετύχει και στην συνέχεια και εναντίον του άλλου, ο οποίος στάθηκε τυχερός καθώς το όπλο δεν εκπυρσοκρότησε!

Ο λαθροθήρας τράπηκε σε φυγή και οι θηροφύλακες τον καταδίωξαν, όμως στους ξέφυγε πηδώντας από ένα πρανές ύψους τριών μέτρων και κρύφτηκε μέσα σε μια ρεματιά, όπου δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. Στο αστυνομικό τμήμα Βιάννου, όπου οι θηροφύλακες παρέδωσαν το όπλο και τον προβολέα, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης είχε πυροβολήσει και δεύτερη φορά, όπως έδειχνε ένα σημάδι από τον επικρουστήρα στο δεύτερο φυσίγγιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παρά τις αναζητήσεις για τον δράστη, εκείνος κατάφερε να διαφύγει. Όμως, λίγες ώρες αργότερα παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιεράπετρας και ισχυρίστηκε ότι πυροβόλησε επειδή νόμιζε ότι οι θηροφύλακες ήταν… ληστές! Σε βάρος του, πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοχρησία και παράνομη θήρα με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λασιθίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.