ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Ρέθυμνο: Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες κάνναβης στον Μυλοπόταμο

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές στο Ρέθυμνο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων που περιήλθαν στο Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, τα οποία αξιοποιήθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές του συγκεκριμένου δήμου στο Ρέθυμνο, όπου εντοπίστηκαν οι φυτείες.

Εκριζώθηκαν 105 δενδρύλλια – Κατασχέθηκαν 5,5 κιλά κάνναβης

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες στις οικίες και σε περιβάλλοντες χώρους των οικιών των συλληφθέντων, καθώς και σε δασική έκταση. Εντοπίστηκαν τρεις φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν συνολικά 105 δενδρύλλια, ύψους έως 4 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν.

Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5 κιλά και 578 γραμμάρια κάνναβης, 2 κιλά και 770 γραμμάρια αποσπάσματων δενδρυλλίων κάνναβης, κυνηγετικό όπλο, φυσίγγια, μείγμα καπνού και κάνναβης βάρους 8 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 3.810 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, 5 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, πλήθος αντικειμένων για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων κάνναβης και ΙΧΦ αυτοκίνητο ως μέσο διευκόλυνσης τέλεσης παράνομων δραστηριοτήτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.