ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θεσσαλονίκη: Με επίπληξη τιμωρήθηκε από το δικαστήριο ο νεαρός που έκανε σεξ με 12χρονη και την άφησε έγκυο

Θεσσαλονίκη: Με επίπληξη τιμωρήθηκε από το δικαστήριο ο νεαρός που έκανε σεξ με 12χρονη και την άφησε έγκυο

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης περιορίστηκε απλώς σε μια… επίπληξη στον νεαρό 18χρονών που έκανε σεξ με 12χρονη και την άφησε έγκυο το 2018.

«Τώρα που πάθατε και ταλαιπωρηθήκατε, μάθατε ότι δεν πλησιάζουμε ανήλικη ακόμη και αν θέλει. Να είστε παραπάνω προσεκτικός από εδώ και πέρα. Προσέξτε μη σας δούμε ξανά κατηγορούμενο» ανέφερε ο πρόεδρος του δικαστηρίου στο κατηγορούμενο στο πλαίσιο του επίπληξης που του επιβλήθηκε αντί ποινής. Μάλιστα του συνέστησε να ζητάει αστυνομική ταυτότητα για να διαπιστώνει την ηλικία από οποιαδήποτε κοπέλα εάν πρόκειται να συνάψει ερωτική σχέση στο μέλλον.

Ο 21χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου με την κατηγορίας της γενετήσιας πράξης με ανήλικη. Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κατερίνης, παραπέμφθηκε να δικαστεί σε Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο. Η πράξη τελέστηκε πριν τρία χρόνια όταν ο ίδιος ήταν 18 χρονών και το κορίτσι είχε κλείσει τα 12.

Η έρευνα των διωκτικών αρχών ξεκίνησε, τον Οκτώβριο του 2019, μετά την αναφορά διευθύντριας Γυμνασίου προς την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κατερίνης, για τέλεση αξιόποινης πράξης σε βάρος ανήλικης μαθήτριας.

Μόλις ολοκληρώθηκε η προκαταρκτική εξέταση, ασκήθηκε ποινική δίωξη και ακολούθησε κύρια ανάκριση. Μετά την απολογία του ο κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.