ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πέλλα: Άνδρας έκλεψε 1.100 λίτρα καύσιμα από σταθμούς τηλεπικοινωνιών

Πέλλα: Άνδρας έκλεψε 1.100 λίτρα καύσιμα από σταθμούς τηλεπικοινωνιών

Ένας άνδρας έκλεβε καύσιμα για το όχημά του από τους σταθμούς τηλεπικοινωνιών σε μια περιοχή της Πέλλας.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, στις 2 και 9 Σεπτεμβρίου ο δράστης διέρρηξε δύο σταθμούς τηλεπικοινωνιών και «ρούφηξε» συνολικά 1.100 λίτρα πετρελαίου από τις δεξαμενές υγρών καυσίμων τους! Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας και ερευνάται αν είχε διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.

Γυναίκα και ανήλικος έκλεψαν πετρέλαιο από φορτηγό

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είδαν δυο μπιτόνια με 40 λίτρα πετρέλαιο στην καρότσα ενός αγροτικού φορτηγού που ήταν σταθμευμένο στο Αγρίνιο τα ξημερώματα του Σαββάτου και δεν δίστασαν να τα «βουτήξουν» δύο Ρομά, μια γυναίκα και ένας ανήλικος! Όμως, συνελήφθησαν άμεσα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που τους άσκησε την αντίστοιχη δίωξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.