«Ανοίξτε τα σύνορα και τις πόλεις»: Παράνομοι μετανάστες εκμεταλλεύονται την κρίση για να εισβάλουν στην Ελλάδα

«Ανοίξτε τα σύνορα και τις πόλεις»: Παράνομοι μετανάστες εκμεταλλεύονται την κρίση για να εισβάλουν στην Ελλάδα

Την ώρα που οι Έλληνες «γονατίζουν» από την νέα κρίση που έχει δημιουργήσει με τα lockdown και την πολιτική της η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι παράνομοι μετανάστες θέλουν να μπουν μαζικά στην Ελλάδα.

Οι Αθηναίοι πολίτες φωνάζουν πως δεν μπορούν να ζήσουν με ασφάλεια λόγω της παράνομης μετανάστευσης και πως κλειδώνονται από νωρίς στα σπίτια τους λόγω της εγκληματικότητας, παρόλα αυτά η πολιτική που ακολουθούν όλες οι τελευταίες κυβερνήσεις είναι αυτή των «ανοιχτών συνόρων», ακόμα και εάν κτίζουν φράχτη στον Έβρο.

Άλλωστε προσφάτως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μιλώντας για το πρόβλημα του δημογραφικού στην Ελλάδα είχε μιλήσει για «ανανέωση» του ελληνικού πληθυσμού με παράνομους μετανάστες.

Το Σάββατο Πακιστανοί, Αφγανοί και λοιποί διαδήλωσαν μαζί με ΚΕΕΡΦΑ, φοιτητικούς συλλόγους και λοιπούς αριστεριστές και ζήτησαν να ανοίξουν οι ελληνικές πόλεις για τους μουσουλμάνους.

«Θάνατο στους φασίστες (σ.σ. σε όσους Έλληνες αντιδρούν στην ισλαμοποίηση), ανοίξτε τα σύνορα, ανοίξτε τις πόλεις», φώναξαν χαρακτηριστικά.

Φυσικά για την συγκεκριμένη διαδήλωση δεν αντέδρασαν οι «ειδικοί», καθώς όπως είχε πει και ο Ν.Σύψας οι παράνομοι μετανάστες μάλλον δεν κολλούν Covid-19, αντιθέτως για τις παρελάσεις για την 28η Οκτωβρίου βλέπουμε πολλούς «ειδικούς» να έχουν εκφράσει την αντίθεση τους εδώ και αρκετές ημέρες.

Την ίδια ώρα η Ελλάδα αντιμετωπίζει ένα ακόμη πρόβλημα, καθώς το φιλοτουρκικό κόμμα DEB προσπαθεί να μπει στην ελληνική Βουλή. Συγκεκριμένα το τελευταίο διάστημα το κόμμα αυτό, κάνει κινήσεις προσέγγισης των μουσουλμάνων στην Αθήνα και δη αυτών με τους οποίους η Τουρκία έχει σαν χώρα καλές σχέσεις, δηλαδή Πακιστανούς και Μπαγκλαντές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο στόχος είναι να υπάρξει μια κοινή πορεία στις εκλογές ώστε να μπορέσουν να ξεπεράσουν το εκλογικό πλαφόν του 3%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.