ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάρπαθος: Στο εδώλιο η 38χρονη που δολοφόνησε τον επαγγελματία οπλίτη σύντροφό της με σπασμένο ποτήρι

Κάρπαθος: Στο εδώλιο η 38χρονη που δολοφόνησε τον επαγγελματία οπλίτη σύντροφό της με σπασμένο ποτήρι

Στο εδώλιο αναμένεται να καθίσει για ακόμη μία φορά, η 38χρονη από την Κάρπαθο η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία του 30χρονου συντρόφου της επαγγελματία οπλίτη Αδάμ Βεσσάλα με ένα σπασμένο ποτήρι, το 2014.

Η εκδίκαση, σε δεύτερο βαθμό, της πολύκροτης υπόθεσης προσδιορίστηκε από την Εισαγγελία Εφετών Δωδεκανήσου για την 1η Νοεμβρίου, με την 38χρονη σήμερα Ρ.Γ. να κατηγορείται για πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης καθ’ υπέρβαση των ορίων της άμυνας με ελαφρυντικό.

Το πρωτόδικο δικαστήριο είχε προχωρήσει σε μεταβολή της κατηγορίας σε βάρος της, που ήταν ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, σε πρόκληση θανατηφόρας σωματικής βλάβης, επιβάλλοντάς της ποινή κάθειρξης πέντε ετών με αναστολή και με περιοριστικούς όρους.

​​​​​​​Η 38χρονη είχε ισχυριστεί ότι δεν είχε σκοπό να κάνει κακό στον σύντροφό της και έκανε λόγο για ατύχημα, που συνέβη ενώ βρισκόταν σε άμυνα. Μάλιστα, είχε υποστηρίξει ότι είχε πέσει κατ’ επανάληψη θύμα ξυλοδαρμού από τον 30χρονο στρατιωτικό, ο οποίος τη ζήλευε.

Ο διαπληκτισμός για ασήμαντη αιτία που είχε το ζευγάρι συνέβη στο σπίτι τους, όπου επέστρεψαν στις 20 Φεβρουαρίου του 2014, αφού γιόρτασαν την Τσικνοπέμπτη στην κατοικία της μητέρας τής κατηγορουμένης.

​​​​​​​Ξαφνικά, δράστιδα και θύμα άρχισαν να αλληλοβρίζονται και να χτυπούν ο ένας τον άλλο και, όταν η γυναίκα έτρεξε στην κρεβατοκάμαρα για να προστατευτεί, ο στρατιωτικός την ακολούθησε και της επιτέθηκε σκίζοντας το κολάν της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τότε η τελευταία, αφού απεγκλωβίστηκε από τις λαβές του θύματος, έτρεξε προς την κουζίνα και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση έσπασε ένα ποτήρι νερού και το κάρφωσε βίαια στο στήθος του θύματος, που την είχε ακολουθήσει και βρισκόταν τη στιγμή εκείνη πίσω της. Αποτέλεσμα ήταν ο 30χρονος να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία» αναφέρεται στη διάταξη της ανακρίτριας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.