ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο Κρήτης: Κρεοπώλης ξυλοκόπησε σε πελάτη επειδή δεν αγόρασε το κρέας!

Ηράκλειο Κρήτης: Κρεοπώλης ξυλοκόπησε σε πελάτη επειδή δεν αγόρασε το κρέας!

Ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό σημειώθηκε χθες Σάββατο 16 Οκτωβρίου σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστή» τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και έναν πελάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι όταν ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στην βιτρίνα.

Ο ίδιος έκανε τα παράπονά του στον 39χρονο ιδιοκτήτη λέγοντας πως τελικά δεν θα το αγοράσει και έφυγε από το κατάστημα πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του.

Ο 39χρονος εμφανώς οργισμένος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα, του έριξε γροθιές στο κεφάλι ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα.

Παράλληλα, προκάλεσε και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ ειδοποίησε την αστυνομία καταθέτοντας μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.