ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στις 12 Ιανουαρίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοϊας που βίασε 11χρονη

Στις 12 Ιανουαρίου η δίκη του προπονητή ιστιοπλοϊας που βίασε 11χρονη

Στις αρχές του νέου έτους και συγκεκριμένα στις 12 Ιανουαρίου 2022 προσδιορίστηκε η δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του προπονητή ιστιοπλοΐας, οποίος έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος για την πράξη του βιασμού σε βάρος ανήλικης αθλήτριάς του.

Η υπόθεση είχε έρθει στο φως μετά τις δημόσιες αποκαλύψεις στις οποίες είχε προχωρήσει η Ολυμπιονίκης Σοφία Μπεκατώρου και οδήγησαν πολλά θύματα, άνδρες και γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να μιλήσουν στα πειθαρχικά όργανα και στις αρχές για κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν βιώσει στο χώρο του αθλητισμού και της τέχνης.

Η υπόθεση που είχε σοκάρει

Η υπόθεση είχε πραγματικά σοκάρει. Ο προπονητής της ιστιοπλοϊας είχε αναφέρει μάλιστα ότι είχε σχέση με την 11χρονη αθλήτρια δηλώνοντας μάλιστα ότι ήθελε να την παντρευτεί.

«Την αγαπάω και με αγάπησε και την ερωτευόμουν ακόμα περισσότερο κάθε φορά και δεν μπορούσα να δω καμία άλλη γυναίκα, είχα σχέση και την χώρισα. Βιασμός δεν μπορεί να γίνει… Μία φορά θα γίνει, δύο; Πόσες θα γίνει; Δεν είναι βιασμός αυτό το πράγμα. Το ήθελε. Το ήθελε και περισσότερο από εμένα δηλαδή, το ήθελε και έχω τραγικά στοιχεία ας πούμε να αποκαλύψω», ανάφερε τότε, μεταξύ άλλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 38χρονος μάλιστα, είχε παραδεχθεί τη σεξουαλική επαφή με την ανήλικη κοπέλα, λέγοντας, τότε, ότι δεν το θεωρούσε λάθος! «Σίγουρα εγώ έβλεπα ένα κορίτσι που έχει τρελές βάσεις να κάνει οικογένεια ωραία και δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά ηλικίας τα 16 χρόνια. Κάποτε παντρευόντουσαν έτσι μόνο. Δεν το έβλεπα κακό. Είχα επενδύσει πάνω σε αυτό το παιδί ότι μεγαλώνοντας όντως θα την παντρευτώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.