ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξάνθη: Υποτιθέμενος εργαζόμενος της ΔΕΗ έκλεψε 1.800 ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα

Ξάνθη: Υποτιθέμενος εργαζόμενος της ΔΕΗ έκλεψε 1.800 ευρώ από ηλικιωμένη γυναίκα

Ένας «μαϊμού» υπάλληλος της ΔΕΗ εξαπάτησε μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της σε έναν οικισμό της Ξάνθης και κατάφερε να της αποσπάσει σχεδόν 1.800 ευρώ.

Ο απατεώνας κατάφερε να πείσει την ανυποψίαστη γριούλα ότι το σπίτι της κινδύνευε να τυλιχτεί στις φλόγες αν γινόταν βραχυκύκλωμα και την συμβούλεψε να μαζέψει όσα χρήματα είχε και να τα βγάλει από αυτό. Όταν η ηλικιωμένη το έκανε, την απασχόλησε, άρπαξε τα μετρητά ύψους 1.800 ευρώ και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θύμα κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία και οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Τοπείρου κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον παλιό τους γνώριμο, ο οποίος τους είχε απασχολήσει στο παρελθόν και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για απάτη και κλοπή που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.