ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ανήλικος Ρομά διέρρηξε εξοχική κατοικία στον Θεολόγο Φθιώτιδας

Ανήλικος Ρομά διέρρηξε εξοχική κατοικία στον Θεολόγο Φθιώτιδας

Ένας ανήλικος Ρομά από τον οικισμό στο Πυρί Θηβών πήγε στον Θεολόγο Φθιώτιδας, παραβίασε την πόρτα μιας εξοχικής κατοικίας μπήκε στο εσωτερικό της και άρπαξε ένα χρηματικό ποσό και διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές.

Την έρευνα για την διάρρηξη, που είχε γίνει στις 25 Αυγούστου, είχαν αναλάβει οι αστυνομικοί του τμήματος Λοκρών οι οποίοι την εξιχνίασαν και ταυτοποίησαν τον ανήλικο δράστη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας και περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

Ανήλικος διέρρηξε σχολείο και έκλεψε laptop

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας για την διάρρηξη που είχε γίνει την περασμένη Τρίτη σε ένα σχολικό συγκρότημα στην Χαλκίδα, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ανήλικου ο οποίος είχε παραβιάσει ένα παράθυρο αίθουσας και είχε αρπάξει από μέσα έναν φορητό υπολογιστή. Ο ανήλικος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του και σε βάρος των γονέων του για πλημμελή εποπτεία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Ναύπλιο: Μέσα σε λίγα λεπτά συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας δύο Έλληνες ηλικίας 53 και 56χρόνων, οι οποίοι είχαν κλέψει το απόγευμα της Πέμπτης στο Ναύπλιο το πορτοφόλι ενός Έλληνα, το οποίο περιείχε χρήματα, τραπεζικές κάρτες και προσωπικά έγγραφα. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη τους, ενώ οι δράστες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λουτράκι: Εξιχνιάστηκε, ύστερα από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος η διάρρηξη που έγινε το περασμένο Σάββατο στο όχημα ενός Έλληνα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 42χρονου Έλληνα για κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.