ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κολωνάκι – Πτώση 13χρονης: Το δέντρο που την έσωσε & τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Τι αναφέρουν μαρτυρίες

Κολωνάκι – Πτώση 13χρονης: Το δέντρο που την έσωσε & τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένα δέντρο στο οποίο «έσκασε» η 13χρονη από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας της οδού Σπευσίππου στο Κολωνάκι, ήταν αυτό που ανέκοψε την σφοδρότητα της πτώσης και του έσωσε τη ζωή.

Την ώρα που η μικρή μαθήτρια δίνει μάχη στο νοσοκομείο Παίδων, οι αστυνομικοί προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης για να ξεκλειδώσουν το μυστήριο της πτώσης στο κενό.

Πληροφορίες λένε ότι στην έρευνα των αστυνομικών, όλα τα σενάρια παραμένουν ανοικτά. Έτσι, αυτό που εξετάζεται, εκτός από το ενδεχόμενο του ατυχήματος, είναι να προηγήθηκε κάποιος διαπληκτισμός της μικρής με την οικογένειά της πριν την πτώση.

Δηλαδή, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, η μαθήτρια να ήρθε σε ρήξη με τους γονείς της και θολωμένη να προέβη σε αυτή την κίνηση. Αυτό λένε κάποιες μαρτυρίες, τις οποίες οι αστυνομικοί προσπαθούν να επιβεβαιώσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συμβάν σημειώθηκε στις 19:30. Κάτοικοι της περιοχής, είδαν το σώμα του κοριτσιού στην άσφαλτο. Ήταν αναίσθητη ενώ οι γονείς της καλούσαν σε βοήθεια, με τη μητέρα της να χάνει τις αισθήσεις της και να σωριάζεται λιπόθυμη. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.