ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ανήλικοι Ρομά διέλυσαν σχολείο ΑμεΑ στα Άνω Λιόσια για την πλάκα τους…

Ανήλικοι Ρομά διέλυσαν σχολείο ΑμεΑ στα Άνω Λιόσια για την πλάκα τους…

Μία ομάδα ανήλικων Ρομά το πρωί της Πέμπτης, επιχείρησαν να μπουν και τα κατάφεραν στο νεόκτιστο 1ο Ειδικό Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το οποίο πρόκειται να λειτουργήσει πολύ σύντομα κι αφού έσπρωξαν και χτύπησαν τον ιδιωτικό φύλακα, ξεκίνησαν να βανδαλίζουν κτίριο χωρίς λόγο και αιτία.

Άρχισαν να πετάνε δεκάδες μεγάλες πέτρες σε λάμπες και τζαμαρίες με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Στο μεταξύ ο φύλακας τράπηκε σε φυγή φοβούμενος για την ζωή του, ειδοποιώντας ταυτόχρονα την εταιρία που εργάζεται και την αστυνομία. Η ιδιωτική εταιρία φύλαξης έστειλε περιπολικό άμεσης επέμβασης σε διάστημα 8 λεπτών μετά την πρώτη ειδοποίηση από τον σεκιούριτι. Και το όχημα ωστόσο δέχτηκε επίθεση με πέτρες από τους ανήλικους Ρομά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αστυνομία αν και ειδοποιήθηκε τρεις φορές, δεν έφτασε ποτέ στο Ειδικό Σχολείο. Στο πρόσφατο παρελθόν, Ρομά είχαν εισβάλει ξανά στο σχολείο και είχαν αφαιρέσει τον εξοπλισμό της πισίνας που προορίζονταν για τους μαθητές με ειδικές ανάγκες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.