ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Τύρναβος: Δράστες διαρρήξεων εμβόλισαν όχημα της Ασφάλειας – Ο οδηγός επιχείρησε να παρασύρει κι έναν αστυνομικό

Είχαν ρημάξει σπίτια σε Λάρισα, Τρίκαλα και Καρδίτσα

Τύρναβος: Δράστες διαρρήξεων εμβόλισαν όχημα της Ασφάλειας – Ο οδηγός επιχείρησε να παρασύρει κι έναν αστυνομικό

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου ένα από τα μέλη σπείρας που είχαν διαπράξει 13 διαρρήξεις σε περιοχές των νομών Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας, αφού πρώτα ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν εμβόλισε ένα υπηρεσιακό όχημα και επιχείρησε να παρασύρει έναν από τους αστυνομικούς.

Οι δράστες εγκατέλειψαν σε κοντινή απόσταση το αυτοκίνητο, του οποίου η πίσω πινακίδα ήταν καλυμμένη με λάσπη και διέφυγαν, εκτός από έναν ο οποίος κρύφτηκε μέσα σε πυκνή βλάστηση από χόρτα, όμως εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Στην κατοχή του και στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν ένας λοστός, ένα περιλαίμιο, δυο ζευγάρια κάλτσες, μια κουκούλα full face, τρεις φακοί και μια χειρουργική μάσκα.

Από την προανάκριση που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο συλληφθείς μαζί με άλλους πέντε συνεργούς του που έχουν ταυτοποιηθεί αναζητούνται, είχαν διαπράξει έξι διαρρήξεις και επτά απόπειρες σε σπίτια περιοχών των Δήμων Φαρσάλων, Κιλελέρ και Τυρνάβου της Λάρισας, Φαρκαδόνας Τρικάλων και Παλαμά Καρδίτσας, από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 5.000 ευρώ, κοσμήματα, φο μπιζού και ένα drone. Ακόμη, είχαν κλέψει τρεις πινακίδες κυκλοφορίας από σταθμευμένα οχήματα, τις οποίες τοποθετούσαν στα τρία διαφορετικά Ι.Χ. αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν για να μετακινούνται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του δράστη και των πέντε συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, απείθεια και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος αστυνομικού, κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας. Η Ασφάλεια ερευνά τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.