ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Πέλλα: Θύμα άγριας ληστείας 76χρονος φαρμακοποιός – Τον φίμωσαν & του πήραν 10.000 ευρώ

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας

Πέλλα: Θύμα άγριας ληστείας 76χρονος φαρμακοποιός – Τον φίμωσαν & του πήραν 10.000 ευρώ

Ένας 76χρονος φαρμακοποιός, έπεσε θύμα άγριας ληστείας σε περιοχή της Σκύδρας, στην Πέλλα.

Ειδικότερα, τρεις άνδρες έστησαν καρτέρι στην αυλή του σπιτιού του, όπου μόλις τον είδαν τού επιτέθηκαν με χρήση σωματικής βίας. Αφού τον έριξαν στο έδαφος κι έδεσαν το στόμα του με μονωτική ταινία, άρπαξαν από την κατοχή του 10.000 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και φάρμακα, προτού τραπούν σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, ενώ ο 76χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν άμεσα έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ύστερα από αναζητήσεις συνελήφθησαν τρία άτομα, τα οποία φέρεται να αναγνωρίστηκαν από το θύμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για έναν 23χρονο Έλληνα, τον 24χρονο αδελφό του κι έναν 29χρονο ομογενή. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον αρμόδιο εισαγγελέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.