ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

«Καθάρισαν» τον «Dirty Harry» στο Γαλάτσι: Αυτός είναι ο «ανιψιός» του «Κεφάλα» που εκτέλεσε η μαφία (φώτο)

Ο Χάρης Κοντογιώργης επτά μήνες μετά τη δολοφονία του «θείου» του εκτελέστηκε από τη μαφία

«Καθάρισαν» τον «Dirty Harry» στο Γαλάτσι: Αυτός είναι ο «ανιψιός» του «Κεφάλα» που εκτέλεσε η μαφία (φώτο)

Μια ακόμη μαφιόζικη εκτέλεση έλαβε χώρα στην Ελλάδα. Το απόγευμα της Δευτέρας ο πρώην πυγμάχος της ΑΕΚ, Χάρης Κοντογιώργης, έπεφτε νεκρός από σφαίρες έξω από το γυμναστήριο «Περσεύς» στο Γαλάτσι.

Την ώρα που το θύμα έμπαινε στο γυμναστήριο, άγνωστοι τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν τουλάχιστον 4 φορές.

Ο Κοντογιώργης, με προσωνύμιο «Dirty Harry», ήταν έμπειρος αθλητής με πολλούς αγώνες πυγμαχίας και πρωταθλητής Ελλάδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία σχετίζεται με το επίσης μαφιόζικο χτύπημα στον 58χρονο πυγμάχο «Κεφάλα», τον Μάιο του 2021, έξω από σουβλατζίδικο στη Μετομόρφωση. Μάλιστα, ο Χάρης Κοντογιώργης ήταν «ανιψιός» του επίσης δολοφονηθέντος «Κεφάλα» και το όνομά του εμπεριεχόταν στη δικογραφία μπράβων του 2011.

Να διευκρινιστεί ότι δεν είχαν συγγενικές σχέσεις, αλλά φώναζαν «ανιψιό» τον Κοντογιώργη επειδή τον είχε από μικρό στην ομάδα του ο «Κεφάλας».

Ο «Κεφάλας» όπως ήταν το προσωνύμιο του, ήταν γνωστός στις αρχές και είχε απασχολήσει στο παρελθόν το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Το όνομα του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία που υποβλήθηκε το 2011, ως ηγέτης ομάδας που πουλούσε προστασία σε ιδιοκτήτες καταστημάτων στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, της Νέας Ιωνίας, της Χαλκηδόνας, του Ηρακλείου, της Μεταμόρφωσης και της Κηφισιάς. Το 2007 είχε κατηγορηθεί μαζί με τρία ακόμα άτομα για αρπαγή και ξυλοδαρμό άνδρα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Χ.Κοντογιώργης είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας μετά τη δολοφονία του «Κεφάλα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δολοφονία «Κεφάλα» φαίνεται πως σχετίζεται τόσο με τον Δημήτρη Καπέ-Καπετανάκη, μέλος μίας από τις εκδοχές του λεγόμενου «Συνδικάτου του εγκλήματος», που δολοφονήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2020 στα Βριλήσσια, όπως επίσης και με τον «Capo dei Capi» (Αφεντικό των αφεντικών), Θέμη Καλαποθαράκο, που έπεσε νεκρός στις 25 Ιουλίου του 2000, δεχόμενος 60 σφαίρες από τους εκτελεστές του ενώ οδηγούσε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στον Μαραθώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.