ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Πήρε προθεσμία έως τη Δευτέρα 27/12

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Ο εισαγγελέας εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, για την υπόθεση ανάρτησης βίντεο και φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου με πρώην συντρόφους του στο διαδίκτυο.

Έτσι, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος κατηγορείται για το αδίκημα της «ανακοίνωσης δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης άλλου».

Στη συνέχεια παραπέμφθηκε να απολογηθεί σε ανακριτή, όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (27.12.2021) στις 10:00.

Ο γνωστός παρουσιαστής θα κάνει Χριστούγεννα στα κρατητήρια, αφού μέχρι την απολογία του θα κρατηθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Σημειώνεται πως πριν από λίγες ημέρες ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας είχε γνωστοποιήσει ότι οι ποινές για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων προβλέπουν έως πέντε χρόνια φυλάκιση, όμως, κάθε καταγγελία προσμετράται ξεχωριστά.

Νωρίτερα, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδήγησαν τον γνωστό παρουσιαστή στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, εισερχόμενοι από την πλαϊνή πόρτα του γκαράζ για να αποφύγουν τις τηλεοπτικές κάμερες που ανέμεναν την άφιξη του συλληφθέντα.

Η έρευνα που διεξάγει η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και από την οποία αναμένονται τα εργαστηριακά αποτελέσματα τα οποία και θα παραδοθούν στις αρμόδιες αρχές, κινείται στις εξής κατευθύνσεις:

– Ψάχνουν για τυχόν βίντεο που έχουν βιντεοσκοπηθεί χωρίς τη θέληση, εν αγνοία των γυναικών.
– Ψάχνουν ακόμη το αν υπάρχουν αναρτημένα βίντεο και φωτογραφίες σε άλλο κανάλι πορνογραφικού περιεχομένου.
– Ερευνούν γενικότερα τα ίχνη του Στάθη Παναγιωτόπουλου στο Διαδίκτυο. Αυτό που λένε αρμόδιες πηγές είναι ότι κάθε κίνηση στο Διαδίκτυο αφήνει ίχνη και ακόμη και αν έχουν σβηστεί αρχεία κλπ. μπορεί να ανευρεθούν χρήσιμα στοιχεία.
– Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν υπήρχε οικονομικό όφελος από τις αναρτήσεις φωτογραφιών και βίντεο του Στάθη Παναγιωτόπουλο στα πορνογραφικά σάιτ. Αν υπάρξουν τέτοια στοιχεία θα υπάρξουν και άλλες εξελίξεις στην υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.