ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέος Κόσμος: Ληστές οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν σε μονοκατοικία – Τραυματίστηκε ο 45χρονος ιδιοκτήτης

Τράπηκαν σε φυγή με... άδεια χέρια

Νέος Κόσμος: Ληστές οπλισμένοι με μαχαίρια εισέβαλαν σε μονοκατοικία – Τραυματίστηκε ο 45χρονος ιδιοκτήτης

Τον τρόμο έζησε λίγο μετά τις 03:30 τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου, ένας 45χρονος ιδιοκτήτης μονοκατοικίας επί της οδού Ωκεανίδων στον Νέο Κόσμο, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με δύο επίδοξους ληστές, οπλισμένους με μαχαίρια.

Οι δύο κακοποιοί παραβίασαν ένα παράθυρο του σπιτιού, απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό και πήγαν στην κρεβατοκάμαρα όπου έγιναν αντιληπτοί από τον 45χρονο.

Οι επίδοξοι ληστές τον απείλησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού έχει κρυμμένα κοσμήματα και χρήματα, ωστόσο, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όχι μόνο δεν φοβήθηκε αλλά αντιστάθηκε και πάλεψε μαζί τους.

Πάνω στη συμπλοκή, ο ένας από τους δύο κακοποιούς τραυμάτισε –ευτυχώς ελαφρά- με το μαχαίρι τον 45χρονο, ο οποίος καλούσε σε βοήθεια με αποτέλεσμα οι δράστες να τραπούν σε φυγή με άδεια χέρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

​​​​​​​Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, ενώ λήφθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα και DNA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.