ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Χαλάνδρι: Αλλοδαποί «σάπισαν» στο ξύλο 26χρονο για να τον ληστέψουν

Τον χτύπησαν με μεταλλικό γκλοπ

Χαλάνδρι: Αλλοδαποί «σάπισαν» στο ξύλο 26χρονο για να τον ληστέψουν

Τα ξημερώματα της Τετάρτης, σημειώθηκε άγριος ξυλοδαρμός 26χρονου στο Χαλάνδρι, από δύο νεαρούς αλλοδαπούς, προκειμένου να τον ληστέψουν.

Έχοντας μόλις επιστρέψει στην οικία του, σε κεντρικό δρόμο του Χαλανδρίου (οδός Παπανικολή) με δύο φίλους του, ο νεαρός άνδρας άκουσε το κουδούνι να χτυπά και πήγε να δει ποιος είναι.

Διαπίστωσε, λοιπόν, ότι επρόκειτο για δύο νεαρούς αλλοδαπούς, τους οποίους ο 26χρονος γνώριζε.

Οι δύο άνδρες του ζήτησαν να βγει από το σπίτι για να συζητήσουν για ένα προσωπικό θέμα και, όταν αυτό συνέβη, εκείνοι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να τον γρονθοκοπούν στο κεφάλι και στο σώμα με τα χέρια και με ένα μεταλλικό γκλοπ.

Ο 26χρονος έπεσε στο έδαφος, με τους δράστες να του αποσπούν χρήματα, ταυτότητα, τα κλειδιά της μηχανής και του σπιτιού του και να εξαφανίζονται. Οι δύο φίλοι, με τους οποίους ο 26χρονος είχε βγει για νυχτερινή διασκέδαση, κατέβηκαν να δουν τι συμβαίνει και τον είδαν αιμόφυρτο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ. Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίου, με τον 26χρονο να δηλώνει στους αστυνομικούς ότι γνώριζε τους δυο δράστες, αλλά δεν περίμενε ότι θα τον χτυπούσαν με τόση βαναυσότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.