ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τροχαίο Τ.Μονογυιού: Η σύζυγός του ξέσπασε σε λυγμούς όταν έμαθε για τον θάνατό του

Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του

Τροχαίο Τ.Μονογυιού: Η σύζυγός του ξέσπασε σε λυγμούς όταν έμαθε για τον θάνατό του

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται η σύζυγος του Τζώρτζη Μονογυιού, η οποία να υπενθυμιστεί πως ήταν συνοδηγός στο φονικό τροχαίο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως μετά από έντονο προβληματισμό και πάρα τις επιφυλάξεις των θεράποντων γιατρών, συγγενείς της 35χρονης αποφάσισαν να την ενημέρωσαν για τον θάνατο του Τζώρτζη Μονογυιού, λίγες ώρες πριν την κηδεία του στη Μύκονο.

Η γυναίκα ξέσπασε σε λυγμούς και ζήτησε να βγει από το νοσοκομείο προκειμένου να αποχαιρετήσει τον σύζυγό της, κάτι που δεν της επέτρεψαν οι γιατροί λόγω της κατάστασης της υγείας της.

Βίαιος και ακαριαίος ο θάνατός του

Ο θάνατος του Τζώρτζη Μονογυιού ήταν βίαιος και ακαριαίος και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατροδικαστές που εξέτασαν τη σωρό του Τζώρτζη Μονογυιού μιλούν για έναν βίαιο θάνατο. Έφερε πολλαπλές κακώσεις σώματος από την οποίες εντύπωση προκάλεσαν οι κακώσεις στα οστά του προσώπου και στα οστά στη βάση του κρανίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, είχε πολλαπλές εκδορές, κατάγματα άνω και κάτω άκρων, εγκαύματα στο πρόσωπο στη δεξιά πλευρά, στην πρόσθια τραχηλική χώρα και στη δεξιά χείρα, ενώ καταλάμβαναν το 5% της επιφάνειας του σώματος. Όπως συνηθίζεται οι ιατροδικαστές έχουν πάρει βιολογικό υλικό και περιμένουν και τον εργαστηριακό έλεγχο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.