ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νίκη για τους Έλληνες του Έβρου: Αποχώρησε ο υπεργολάβος που πραγματοποιούσε τις εργασίες για την υπερδομή στο Φυλάκιο!

Ανακλήθηκε η άδεια δόμησης - Μαζικές αντιδράσεις από τους κατοίκους τις προηγούμενες ημέρες

Νίκη για τους Έλληνες του Έβρου: Αποχώρησε ο υπεργολάβος που πραγματοποιούσε τις εργασίες για την υπερδομή στο Φυλάκιο!

Μια νίκη πέτυχαν οι κάτοικοι του Έβρου που τις τελευταίες ημέρες ξεσηκώθηκαν κατά της δημιουργίας υπερδομής παράνομων μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ την αποχώρηση του από το έργο αποφάσισε ο τοπικός υπεργολάβος που ξεκίνησε χωματουργικές εργασίες για την επέκταση της δομής φιλοξενίας μεταναστών στο Φυλάκιο του Έβρου, με τον ίδιο να μαζεύει τα μηχανήματά του και να αποσύρεται χωρίς να εξυπηρετεί πλέον την εταιρεία.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πήρε την απόφαση μετά τις συνεχείς αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας, και όπως φαίνεται για αυτό έχουν σταματήσει οι εργασίες τις τελευταίες δυο ημέρες.

Το έργο έχει κατοχυρωθεί στην ΤΕΡΝΑ, όπου δεν είναι γνωστό ακόμη αν θα αναζητήσει άλλον εργολάβο ή αν θα συνεχίσει το έργο με δικά της μηχανήματα.

Οι πολίτες κάνουν λόγο για την «πρώτη μεγάλη νίκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, ο πρόεδρος της κοινότητας Φυλακίου, Χρήστος Τυρμπάκης, είναι πιο συγρατημένος λέγοντας πως «υπάρχει μια συγκροτημένη αισιοδοξία και μερική ανακούφιση. Αυτό ήταν το πρώτο βήμα, δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, κι βρισκόμαστε στην αρχή. Έχουμε σκοπό να μιλήσουμε με όλους τους προέδρους κοινοτήτων του Έβρου, ώστε να οργανωθούμε κατάλληλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.