ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λευκάδα: Συνελήφθη ο πέμπτος ληστής των ΕΛ.ΤΑ. Βαγίων

Λευκάδα: Συνελήφθη ο πέμπτος ληστής των ΕΛ.ΤΑ. Βαγίων

Στην πόλη της Λευκάδας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο πέμπτος από την ελληνοαλβανική σπείρα κακοποιών που είχαν διαπράξει οκτώ ένοπλες ληστείες και δυο απόπειρες σε διάφορες περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας και Αργολίδας, οπλισμένοι με πολεμικά τυφέκια, υποπολυβόλα και πιστόλια.

Ο 33χρονος Έλληνας αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Θηβών για τη συμμετοχή του στη ληστεία που είχε γίνει την 1η Ιουλίου του 2011 στο Ταχυδρομείο της περιοχής Βάγια Βοιωτίας με λεία 10.000 ευρώ. Οι τέσσερις κακοποιοί με τον βαρύ οπλισμό είχαν αφοπλίσει με την απειλή όπλων τον αστυνομικό του τοπικού τμήματος που συνόδευε την χρηματαποστολή. Έσπασαν με το κοντάκι ενός Kalasnikof την κλειδωμένη είσοδο του ταχυδρομείου τραυματίζοντας ελαφρά από τα τζάμια έναν υπάλληλο και άρπαξαν τα χρήματα.

Η σπείρα είχε εξαρθρωθεί στα  τέλη Νοεμβρίου, όταν συνελήφθησαν στην Βοιωτία και την Αττική δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 25 χρόνων και ένας 25χρονος Αλβανός, ενώ άλλος ένας 28χρονος ομοεθνής του που είχε συλληφθεί να μεταφέρει οπλοστάσιο ήταν έγκλειστος στις φυλακές Ιωαννίνων. Ο μόνος που διέφευγε από τη σπείρα, ήταν ο 33χρονος με τη σύλληψη του οποίου έκλεισε ο κύκλος των ερευνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.