ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άγιος Δημήτριος – Εξαφάνιση 6χρονου: Χειροπέδες σε δύο δασκάλες του νηπιαγωγείου

Το παιδάκι περιφερόταν στους δρόμους

Άγιος Δημήτριος – Εξαφάνιση 6χρονου: Χειροπέδες σε δύο δασκάλες του νηπιαγωγείου

Η διευθύντρια νηπιαγωγείου στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής και μια νηπιαγωγός, συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, 6χρονο αγοράκι έφυγε μόνο του από το νηπιαγωγείο, το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, 18 Ιανουαρίου, χωρίς οι υπεύθυνες να το αντιληφθούν. Το παιδάκι περιφερόταν στους δρόμους και πολίτες που το είδαν μόνο του ειδοποίησαν την Άμεση Δράση.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στην περιοχή εντόπισαν τον 6χρονο σε απόσταση περίπου 250 μέτρων από το νηπιαγωγείο και τον πήγαν στο Τμήμα Ασφαλείας του Αγίου Δημητρίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αμέσως μετά, αστυνομικοί ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι έτρεξαν στο Τμήμα για να το παραλάβουν, ενώ συνελήφθησαν οι δύο υπεύθυνες του νηπιαγωγείου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.