ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Το παιδί δίνει μάχη για την ζωή του στο Παίδων

Άνω Πατήσια: Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα

Οδηγός Ι.Χ παρέσυρε και σκότωσε 4χρονο παιδί σε δρόμο καρμανιόλα με ελλιπή φωτισμό. Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο στα Άνω Πατήσια, συγκεκριμένα επί της οδού Ταΰγετου στον αριθμό 85.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μόλις τεσσάρων ετών παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες

Tο παιδί βρισκόταν με τους γονείς του στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Γκράβας, όπου υπάρχει παιδική χαρά, ένα πάρκο κι ένα θέατρο. Πρόκειται για ένα σημείο με ελλιπή φωτισμό, άκρως επικίνδυνο για πεζούς και οδηγούς Ι.Χ. Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν πως «πολλά διερχόμενα αμάξια περνάνε πατημένα- δεν υπάρχει ούτε διάβαση, ούτε ταμπέλα με όριο ταχύτητας. Συνέχεια λένε για αυτά τα προβλήματα στο δήμο και δεν γίνεται τίποτα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και το άτυχο παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή. Στη περιοχή έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.