ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κυψέλη: Δολοφόνησαν Αφγανό στη μέση του δρόμου – Βρέθηκε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο (upd)

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή και συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες καταστημάτων

Κυψέλη: Δολοφόνησαν Αφγανό στη μέση του δρόμου – Βρέθηκε αιμόφυρτος στο πεζοδρόμιο (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 19:10) «Πέπλο μυστηρίου» φαίνεται πώς καλύπτει τον θάνατο νεαρού Αφγανού στο κέντρο της Αθήνας ο οποίος εντοπίστηκε μέρα μεσημέρι στο δρόμο τραυματισμένος από πυροβόλο όπλο στο πόδι.

Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, εντοπίστηκε λίγο πριν τις 16:00 στην οδό Κεφαλληνίας 87, αναίσθητος και τραυματισμένος στον μηρό.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ και ο άνδρας μετεφέρθη στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατο του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί «χτένισαν» την περιοχή και συγκέντρωσαν υλικό από κάμερες καταστημάτων της περιοχής σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν αν κάποια από αυτές έχει καταγράψει το σκηνικό του θανάτου και το δρομολόγιο του δράστη ή των δραστών που έστειλαν στον θάνατο τον αλλοδαπό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.